За добро промисли добро!

Лакше до посла за дјецу без родитељског старања

Створени бољи услови за рад малишана са сметњама у развоју

Жељко Панић нови предсједник Удружења Мисли добро

Заједничким средствима Кабинета предсједника Републике Српске и Удружења "Мисли добро", a уз помоћ компанија Крајина клас, Кнежевић ентеринг и Еурогас у потпуности је санирана фискултурна сала у Центру за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора у Бањалуци.
Такође, замијењена је дотрајала столарија у дијелу објекта који служи као предшколска установа.
Наталија Тривић, министрица просвјете и културе РС, која је данас посјетила ову установу, рекла је да је улога овог центра веома важна за све грађане Републике Српске, посебно за најмлађе, који су корисници услуга.
"Санација фискултурне сале у овој установи је једна од многобројних сарадњи с невладиним сектором", навела је Тривићева.
Саша Татић, директор Центра за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора, рекао је да су све инвестиције у ову установу биле веома успјешне и професионално урађене.
"Читава идеја за реновирањем фискултурне сале је потекла од наше установе, али од идеје до реализације прошло је кратко вријеме, што је повољна ствар у данашњим околностима", истакао је Татић.
Жељко Панић, предсједник Удружења "Мисли добро", казао је да је ово једна од многобројних акција које они раде.
"Није мала ствар обезбиједити средства за реновирање овог објекта. Са пријатељима Удружења обезбиједили смо око 15.000 КМ за реализацију овог пројекта, а исто толико била је донација и Кабинета предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић", закључио је Панић.

Претрага

Календар догађаја

Прошли мјесец Септембар 2021 Следећи мјесец
П У С Ч П С Н
week 35 1 2 3 4 5
week 36 6 7 8 9 10 11 12
week 37 13 14 15 16 17 18 19
week 38 20 21 22 23 24 25 26
week 39 27 28 29 30